Masline Kalamata intregi COLOSAL 5kg - 121-140 bucati masline per kilogram.
Numite dupa orasul Kalamata din sudul Peninsulei Peloponez, maslinele Kalamata sunt printre cele mai bune si mai sanatoase masline grecesti.
Maslinele din aceste tipuri de ambalaje nu sunt produse pasteurizate.
Maslinele sunt organisme „vii”. Fermentarea este un proces in curs de desfasurare in cazul produselor nepasteurizate. Drojdiile sunt create pe suprafata maslinelor datorita fermentatiei si nu sunt agenti patogeni care sa afecteaza calitatea maslinelor.
Produsul poate fi consumat de orice persoana, cu exceptia bebelusilor cu varsta de pana la un an.
In dieta mediteraneana, maslina este aliment de baza. Chiar daca nu contribuie direct la pierderea de kilograme, orice aliment cu un continut ridicat de fibre este sanatos si nutritionistii recomanda sa il adaugam in orice program de slabit.
Maslinele Kalamata de la FOS sunt ideale pentru salate, ca gustare sau pentru a acompania un pahar de vin. Desi aceasta ultima combinatie ar putea parea ciudata, incercati maslinele FOS alaturi de o branza maturata sau cascaval si un vin rosu demisec.
Ingrediente: masline Kalamata, apa, otet din vin rosu, sare de mare, ulei masline extra virgin.
A se depozita la temperaturi sub 30°C. Produs pasteurizat. Dupa deschidere, pastrati capacul borcanului bine inchis.
Cantitate neta: 8 kg. Masa uscata: 5 kg. Tara de origine: Grecia.
Valori medii la 100 g produs: Valoare energetica: 752 kJ / 179 kcal Grasimi 15,3 g, din care saturate 2,1 g Carbohidrati 7,5 g, din care zaharuri 0,1 g Fibre 3,2 g, Proteine 1,3 g, Sare 5 g.
Georgeta Dabija,
Foarte bune.
RaspundeA fost util acest review?