De la tagliatelle la ravioli, de la bechamel proaspat la lasagne, Faina Fibrepan pentru paste, amestecul special care va permite sa pregatiti cu usurinta specialitati rafinate, strict fara gluten.
Cu un continut ridicat de fibre si nutrienti esentiali, faina fara gluten Fibrepan pentru paste este o sursa excelenta de energie si nutrienti pentru intreaga familie.
Retetele tale preferate de paste vor capata un plus de savoare si textura, iar tu vei avea satisfactia de a pregati mese delicioase si sanatoase pentru cei dragi.
Reteta de baza pentru paste cu ou
Ingrediente necesare:
· 250 g Fibrepan pentru paste
· 3 oua
· 25 g ulei de masline
Mod de preparare:
Amesteca toate ingredientele in mixerul planetar timp de 3 minute la viteza minima si apoi 5 minute la viteza medie. Lasati aluatul sa se odihneasca 15-20 de minute acoperit cu folie alimentara inainte de a lucra.
Nota: Puteti modifica cantitatea de oua in functie de doriti un aluat mai mult sau mai putin moale).
Reteta: Sos bechamel pentru lasagna
Ingrediente necesare:
· 15-25 g Fibrepan-Paste
· 500 g lapte
· 25 g unt
· sare
· nucsoara
Mod de preparare:
Amestecati Fibrepan pentru paste, laptele si untul intr-o cratita rece. Gatiti pana da in clocot, amestecand continuu timp de 3-4 minute pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Sare dupa gust si aromatizati cu nucsoara. Se lasa la racit si se foloseste sosul bechamel pentru lasagna.
Si cat despre pregatirea ragù... Ei bine, sfatul bunicii este intotdeauna cel mai valabil!
Ingrediente: amidon de porumb (UE), faina de orez, amidon de cartofi, lapte praf degresat, agent de ingrosare: guma de guar, sirop de glucoza (porumb), sare.
Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. Perfecta pentru paste cu ou si pentru bechamel. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 354kcal/1505kj, Grasimi <0,5g din care acizi grasi saturati <0,1g, Glucide 84g din care zaharuri 3g, Fibre 3,2g, Proteine 3g, Sare 0,75g.