Reteta fara gluten face ca acesti biscuiti sa fie potriviti pentru toti cei care doresc sa se bucure de gustul delicios al ciocolatei, fara a compromite sanatatea sau preferintele dietetice.
Farmo a fost intotdeauna sinonim cu calitatea si gustul produselor sanatoase caracterizate prin absenta glutenului. Selectia riguroasa a ingredientelor de inalta calitate, atentia si grija in preparare garanteaza alimente sigure, cu un gust excelent.
Ingrediente: amidon de grau deglutinat* (UE), chipsuri de ciocolata (21%) (zahar , masa de cacao, unt de cacao, dextroza, emulgator: lecitina de soia), zahar, oua (7%), unt (7%), faina de orez, ulei din seminte de floarea-soarelui, lapte praf degresat, pudra de cacao (2%),agenti de ingrosare: guma de guar, fibre din seminte de Psyllium, sirop de glucoza (porumb), agenti de crestere: carbonati de sodiu, difosfati de sodiu.
*Amidonul de grau deglutinat este obtinut printr-un proces special de transformare care il face sa nu contina gluten, fiind astfel potrivit pentru consumatorii cu boala celiaca si intoleranta la gluten.
Cantitate neta: 200gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten . Poate contine urme de nuci si seminte de susan. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 469kcal/1967kj, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 10g, Glucide 68g din care zaharuri 32g, Fibre 4,1g, Proteine 4,4g, Sare 0,18g.