Reteta fara gluten face ca acesti biscuiti sa fie potriviti pentru toti cei care se confrunta cu intoleranta la gluten sau care doresc sa adopte un stil de viata mai sanatos. Fie ca ii savurati singuri sau ii impartiti cu cei dragi, biscuitii traditionali cu unt rustici de la Farmo sunt mereu o alegere inspirata pentru momentele de rasfat si bucurie.
Farmo a fost intotdeauna sinonim cu calitatea si gustul produselor sanatoase caracterizate prin absenta glutenului. Selectia riguroasa a ingredientelor de inalta calitate, atentia si grija in preparare garanteaza alimente sigure, cu un gust excelent.
Ingrediente: amidon de grau deglutinat* (UE), zahar, oua** (9,5%), unt (UE) (9,5%), faina de orez, ulei din seminte de floarea-soarelui, lapte praf degresat, agenti de ingrosare: guma de guar, sirop de glucoza (porumb), fibre din seminte de Psyllium, praf de copt: carbonati de sodiu, fosfati de sodiu.
*Amidonul de grau deglutinat este obtinut printr-un proces special de transformare care il face sa nu contina gluten, fiind astfel potrivit pentru consumatorii cu boala celiaca si intoleranta la gluten. **Oua de la gaini crescute liber la sol.
Cantitate neta: 200gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten . Poate contine urme de nuci si seminte de susan. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 458kcal/1926kj, Grasimi 15g din care acizi grasi saturati 7,2g, Glucide 75g din care zaharuri 26g, Fibre 2,2g, Proteine 3,7g, Sare 0,17g.