Roka Biscuiti crocanti din aluat fraged cu Parmigiano Reggiano 70g ROKA

12,78 Lei
Biscuitii din aluat fraged cu branza ROKA au o aroma si o textura unica, excelenta.
Gustul unic provine din procentul mare (30%) de branza matura adevarata care este folosita in procesul de productie.
Textura este cu adevarat unica, deoarece fiecare biscuit este facut dintr-un foietaj rafinat, format din 90 de straturi (45 de straturi de aluat si 45 de straturi de branza). Produsele ROKA sunt in continuare coapte dupa reteta originala creata in 1949.
De atunci, ROKA a continuat sa se concentreze pe realizarea de biscuiti crocanti din aluat fraged
 cu branza de cea mai buna calitate, din cele mai bune ingrediente pentru a crea acele momente speciale de rasfat.
33 In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 114000 Ai nevoie de ajutor? 0752275719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Compania ROKA a fost fondata in 1949 la Delft (Olanda) de catre Jo Roodenrijs. Numele ROKA provine de la numele sau de familie ROodenrijs si KAastabletten (care s-ar traduce crocantele cu branza). Domnul Roodenrijs a fost adevaratul creator al unicelor Cheese Crispies. S-a straduit intotdeauna sa ofere clientilor sai cea mai buna calitate. KLM Airlines si Holland America Line au fost unii dintre cei mai renumiti clienti ai companiei.

Cheese Crispies Parmigiano este un produs ROKA care este facut cu 20% Parmigiano Reggiano original din Italia, maturat 24 de luni. Una dintre caracteristicile speciale ale acestui soi de Cheese Crispies este gustul dulce si aromat. Desigur, veti recunoaste imediat si crocantul care caracterizeaza toate produsele ROKA.

Reteta acestui produs a fost dezvoltata impreuna cu Parmigiano Reggiano Cheese Consorzio, ceea ce inseamna, desigur, ca numai Parmigiano Reggiano DOP (Denumire de Origine Protejata) adevarat este folosit in aceste  Cheese Crispies cu parmezan.

PARMIGIANO REGGIANO
Parmigiano Reggiano este o branza italiana unica, cu o istorie straveche, cunoscuta in intreaga lume drept Regele Branzei. Aceasta branza este facuta manual in provinciile Parma, Reggio Emilia si Modena, precum si in unele zone din Bologna si Mantua.
Parmigiano Reggiano DOP pe care il folosim, s-a maturat timp de 24 de luni si are o textura sfaramicioasa, granuloasa. Mirosul si aroma delicata, gustul usor dulceag, il fac un ingredient ideal pentru Cheese Crispies parmezan ROKA.


Biscuitii din aluat fraged cu branza ROKA au o aroma si o textura unica excelenta.
Gustul unic provine din procentul mare (30%) de branza maturata autentica care este folosita in procesul de productie.
Textura este cu adevarat unica, deoarece fiecare biscuit este facut dintr-un foietaj rafinat, format din 90 de straturi (45 de straturi de aluat si 45 de straturi de branza). Produsele ROKA sunt in continuare coapte dupa reteta originala creata in 1949.
De atunci, ROKA a continuat sa se concentreze pe realizarea de biscuiti crocanti din aluat fraged cu branza
de cea mai buna calitate, din cele mai bune ingrediente pentru a crea acele momente speciale de rasfat.

Ingrediente: faina de grau (gluten), grasimi vegetale (palmier, nuca de cocos) si ulei vegetal (rapita), parmezan Parmigiano Reggiano DOP (20%) (lapte), sare.
Informatii despre alergeni: contine grau, gluten si lapte. Poate contine urme de susan.

Cantitate neta: 70g. Tara de origine: Olanda.

Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 585kcal/2448kj, Grasimi 40g din care acizi grasi saturati 22g, Glucide 44g din care zaharuri 0,9g, Proteine 14g, Sare 1,7g.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752275719 contact@eih.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!