Regensburger wurst este un carnati german originar din Regensburg, unde a fost inventat la sfarsitul secolului al XIX-lea. Carnatii sunt facuti din carne de porc fina sau grosiera si sunt afumati si fierti inainte de a fi vanduti sau consumati. Carnea de porc este de obicei macinata fin, fara grasime, apoi amestecata cu condimente, sare si bucati mici de carne de porc. Odata preparati, pot fi serviti calzi sau reci, sau folositi in mancaruri precum salate sau sandvisuri.
Ingrediente: carne de porc 85%sare de masa iodata(sare de masa, iodat de potasiu), condimente, extract de condimente, ierburi, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu, stabilizator: difosfati, seu de porc, fum de lemn de fag. Poate contine urme de mustar si telina.
Un produs fara gluten, fara lactoza. Produs in zona Bayern folosind carne de origine Germania.
Mod de preparare recomandat pentru cel mai bun gust:
Fierbeti apa intr-un vas pana la temperatura de fierbere. Apoi luati vasul de pe foc, introduceti carnatii in apa fierbinte timp de 5-7 minute. Consumati-i cu mustar sau cu salata.
Cantitate neta: 550gr. Masa uscata 250gr. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 2 zile.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 245kcal/1017kj, Grasimi 20g din care acizi grasi saturati 8.2g, Glucide <0.05g din care zaharuri <0.5g, Proteine 15g, Sare 1,3g.
Catalin Preda,
Bravo vouă ! In supermarketuri nu găsești așa ceva!
RaspundeA fost util acest review?