Pe scurt, acest preparat reprezinta Mexicul - radiant pentru ochi, multicolor pentru papilele gustative si expresiv ca aromele pe care le gasim in cadrul bucatariei acestei fascinante tari.
Am combinat o varietate de arome mexicane in acest preparat simplu, rapid si usor de preparat.
Ardeiul rosu si rosiile au caracter, condimentele folosite in acest fel de mancare dau aroma si tarie, iar toate acestea sunt inconjurate de deliciosul orez si porumb.
O astfel de compozitie este sortita succesului, la fel cum Mexicul este pentru soare.
Economisiti-va timpul si pregatiti o masa sanatoasa in cateva minute! Potrivit pentru vegani, fara potentiatori de aroma, cu un continut scazut de grasimi.
Metoda de prepare:
Se toarna continutul pungii si plicului intr-un castron.
Se toarna aproximativ 250 ml de apa clocotita, se amesteca bine.
Lasati-l acoperit timp de aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul absoarbe apa.
Metoda de preparare alternativa:
Incalziti o lingura de ulei intr-o oala.
Se toarna continutul pungii si plicului in oala si se fierbe aproximativ 30 de secunde.
Se toarna 250 ml de apa rece, se amesteca bine.
Gatiti acoperit la foc mic 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul absoarbe apa.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1515 kJ / 357 kcal; Grasimi 1,2 g, din care saturate 0,2 g; Glucide 77 g, din care zaharuri 7,5 g, Fibre 3,4 g, Proteine 7,9 g, Sare 2,0 g.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.